Ceritera mama adam! ~

Salam..dah lama sangat tak update blog..xdak mood pon nak bukak laptop dengan keadaan kesihatan macam ni..netbook baru pon boleh kira pakai jari baru berapa kali je bukak!! rugi bayar bill broadband je..sementara perut rasa ok sebab baru makan bihun tomyam yg en somi beli, baik aku update! lagi pon adam sedang tidooo..heeee
Pregnant kali nie sangat mencabar fizikal n mentalku..sebabnya..sebab aku kerja..of coz la memberi kesan kan..dulu waktu pregnant adam sempat merasa kejap je alahan di sekolah..dan waktu tue ok lg sebab masa mengajar pon tak banyak kan..tugasan pon tak banyak..bila dah jadi GURU SEBENAR nie..haruslah kerja banyak..biasalah, so siapa cakap kerja guru sesuatu yang mudah?
Paling kesian kat adam..mama tak boleh nak masak la sayang..kadang tue sehari tue makan nestum jer..sorry na syg!! mabuk mama nak masak pon..kalau ada pasar malam gagah beli moi sup..tak pon abah adam masak, tapi peninglah bau masak tue..tak tahan! sgt sgt! 2nd kesian is abah adam..terpaksa tapau je makan kat luar..nanti bb hilang alah dah bb masak na…naseb baik en somi sgt memahami.. lap u b.. :))
Ok..bercerita tentang kerja..disebabkan keadaan kesihatanku..aku diarahkan ditukarkan ke sesi petang..yer lah, sesi pagi pegang kelas exam…so kesian kat bdk2 tue kan..so i have no choice..saya yang menurut PERINTAH..harap2 berjalan dengan lancar sudahhh..
Sebenarnya sepanjang aku MC tiga hari..malu tau..org semua cari aku..n sedang bertanyakan tentang kerja2 aku yang tertangguh..tak sukanya..aku tak suka jadi org yang bermasalah dan sekarang aku seolah2 macam seseorang yang bermasalah..jiwaaa~~ harap2 diaorg faham lah..
 
Aku dah banyak hari tak makan NASI! cuba gak untuk makan..ku rasa mcm makan pasir je..setelah dibuat ujikaji beberapa hari, aku rasa tekak aku boleh terima bihun!kuruslah aku lepas nie..(wondering brapalah berat aku skrg)..
percaya tak aku tgk pic nasi nie pon ku rasa nk tmuntah..kredit for pakcik google!
SALINDAH! aku ingat nak try la produk nie..dengar kata bagus.so y not kan try sesuatu yang bagus..mahal sikit x pe..harap2 dapat membekalkan tenaga kat aku lah..bagi kuat sikit..nie kira nak bluerkk je..then bila dah tak larat sangat,,+ lagi kalo kat sekolah..bayangkan uwek uwek dalam toilet yang wangi tue..cikgu2 lain dengar pon silap2 nak termuntah jugak..(aku pon kalau dgr org mntah aku rasa mcm nak muntah!)..bila dah uwek uwek kat sekolah aku kira nak nanges je!!sorang2 pon jadilah! rasa lega sikit! tapi paling tak tahan kalau org tengok muka toya aku n tanya..sakit ke, trus ku rasa macam hujan turun!! so jangan tanya..hahaha..buat tak tau..i’ll be ok..unless aku pengsan janganlah buat tak tau plak! hehe
amek from pakcik google gak!

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!