Cemuihhhh..!!

Siapa yg bukan org kedah. try google translate yer. cari maksud tjuk d atas..entry quickie aku nie macam mengeluh..bukan macam, tapi memang mengeluh..tak baik tauu…yer sgt tak baik..Allah sdg uji aku tue, tapi aku mengeluh..ampuni hambamu ini Ya Allah..rimas bila banyak kerja tak terbuat..banyak kerja tertunda..diri sendiri pon macam haru biru..sabar effa..sabar..semua tue UJIAN..harap2 masuk bulan ke 3, hilanglah semua nie..

Btw, rasa teraniaya buat aku lagi cemuihh..keciwaaa lah..bila org yg kita percaya buat kita macam tue.hari tue cakap dlm fb mcm boleh handle it je kan..tapiiii aku mmg dh rsa tak best..xbest dengan org tue..selalu apa2 aku slalu story gak kt dia..tapi lepas nie..takkan dah kot..takkan..never.. aku keciwaa sbb aku anggap dia baik tau..tapi, gunting dlm lipatan..sungguh tak sangka..cempedak jd nngka..

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!