Ombak Rindu ~

Title pon boleh agak kan? Mesti nak bercerita tentang p tengok wayang td nie..semestinya!!heee..td mama tinggalkan adam SEKEJAP saja kat mak tam sebab mama nak dating dengan abah tgk wayang..mama ada cadangkan kat abah bwk adam, tp abah tolak proposal mama..so terpaksa la tinggalkan kejap anak mama tadi..sorry yer syg..tp adam tak marah sebab mama bwk balik mainan tadi..hehe
bcinta selepas berkahwin mmg indah.. 🙂
my review for this movie?? Aku bagi 4.5 star..0.5 lagi hilang sebab time tgk tadi aku lapaq! so hilang focus d situ..hahhaa..aci tak salahkan perut?? tapi mmg tak dinafikan ada scene tangkap hingus la..hahaha..tapi tak dak lah macam org line depan aku sampai bertisu2 aku tgk tadi..aku ada lah, 3 kali kot nanges..hahaha..en somi mula2 tengok tak nak layan sangat pon, tgk2 boleh tahan jugak katanya..so, jom sama2 g tgk len..or tggu je kat astro first.. 
 jom layan lirik Ombak Rindu..
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku
Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya ‘tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung
Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku

Lirik nie, mendalam lah..
ohhh… En suami, aku cinta padamu..terima kasih kerana menerima aku seadanya..
heee..mode jiwang karat pulak.. :))


cinta sy dunia akhirat.. <3

P/S :: kita merancang Tuhan menentukan..sentiasa ingat yang Allah lebih mengetahui apa yang terbaik utk kita.. jgn menangis bila Allah tak makbulkan doa kita..sebab setiap yang berlaku sentiasa ada hikmahnya..Allah sygkan hambanya, sebab itulah Dia menguji hambanya.. :))
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!