Happy Anniversary syggg!!~ ♥

Heee..Alhamdulillah..hari ini 20 December 2011..genaplah 2 tahun perkahwinan kami..seriously rasa macam LAMA..tapi, baru DUA tahun?hehe..masih panjang masa dan banyak lagi yang akan dilalui..InsyaAllah..

B..bb SAYANG LOVE b..agak malu nak type kat sini..sebab segan..tapi nak malu buat pe kan? kita suami isteri yang SAH! 
Dua tahun berkahwin, masih ber’B’ & ber’BB’..sorry na syg..masih keras lidah nie nak panggil ABG..panggil B manja lagi rasanya??huhu…B ke, Abg ke, CHENTA, SYG bb takkan berubah..semoga kita kekal bahagia n makin bahagia hingga ke syurga..insyaAllah..
Kita mungkin TAK KAYA..tapi kita ada KU ADAM DARWISY..harta yang paling bernilai anddddddddddd ADIK adam dlm tummy bb nie!baby boy ke or baby girl?kalau boleh nak baby girl..tapi kalau Allah bagi baby boy jugak, mama redha.. 🙂 Yang penting, selamat semuanya..masih panjang perjalanan, lagi 8 bulan! when i think about it, aku takot!! eh, sudah lari topik!
permata hati mama n abah
i love u MR HUSBAND!! 🙂
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

4 Comments
  1. December 20, 2011
  2. December 20, 2011
  3. December 20, 2011
  4. December 20, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!