Adam bakal jd abang~!insyaAllah dengan izinnya… :))

Ehem ehem..ku pasti ramai tertanya – tanya.. aku pulak tak menjawab dengan begitu pasti..kenapa? sebab aku belum jumpa doc..so malas la nak declared apa2 lagi kat public kan..hint2 tue pon cukup la..hehe..
Ramai juga bertanya..excident ke??ohh tidakk..memang plan nak bagi adam adek..sbb tgk adam nak kawan skrg..memang la baru gap setahun lebih kan..bila adam dah ada kawan ok la sikit..pastue mama nak rest lama jap..itu pon dengan izinNya..insyaAllah..kita merancang je, dan semestinya hanya Allah yang boleh tentukan.. :))
Hari tue aku g watson..ada krismas sale..pregnancy test satu RM5 je..so aku rembat lah empat..huhu..dulu mula2 kawen malu nak beli benda alah tue, sekarang dah tak malu muka tebal..hahhaa..so balik tue aku pon test la sbb cik P dah terlewat (sblm nie mmg lewat pon sbb bf adam..huhu)..jeng jeng jeng..aku test time aku nak mandi then tgk la result, scene dlm hati, ‘1 line je..xpe la..belom ada rezeki..cuba lagi..”..habis mandi en somi baru habis solat..terus je aku bg kat dia, suruh tengok, then terkejut sbb en somi kata, ada dua line nie..tp yg 2nd kabur..aku tengok2 balik, yer la!ada 2 line..1 kabur..tersangat kaburrrrrr…en somi ckp..kalo drug test nie tak diterima..huhu..waktu adam dulu pon 2nd line kabur..tapi tak dak la sekabur mcm nie..so aku decide esok nak buat pulak..esok aku pon buat, 2nd line masih kabur..tapi terang skit dari yang semalam! heee.. :)) tapi hati nie masih tak puas hati…
yang atas tue 1st test..kabur sgt sampai tgkap gmbar pon tak nampak..yg bwh 2nd test..nmpk skit kan?

Selang sehari aku g guardian, beli pregnancy test digital..tak pe la melayang duit puluh2 sikit pon..janji puas hati…beli benda alah nie mlm..ikot hati yang memberontak nak tahu tue macam nak test  malam tue jugak, tapi bila ingat yg seeloknya buat awal2 pagi bila bgn tue sbb time tue hormon tue tinggi, so sabar la jap..pagi tue, pukul 6 aku dah bgn sbb mimpi ntah apa2..after test, then this is the result!!
2-3 means 4-5 weeks..

Alhamdulillah..syukur..masih terlalu awal..harap2 selamat dan dipermudahkan semuanya..aku masih belum jumpa doc..tunggu seminggu dua lagi ke..(tengok2 esok aku ajak en somi p!haha)..so selagi belum jumpa doc, not official lg okehh~~!!hehe..

p/s :: adam bakal jadi abang!! :))

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

5 Comments
  1. December 14, 2011
  2. December 14, 2011
  3. December 14, 2011
  4. December 16, 2011
  5. December 23, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!