CAKE CAKE CAKE..

As promised, aku cakap nak post pic kek lapis sarawak..KEK LAPIS HOLIDAY INN..ini dia..adunan pon tak banyak dah..so guna loyang kecik je nie..xdak la secantik kek yang mama buat..huhu…tadaaaaa….

(dalam hati berkata2..nanti aku tua2 kot dah pencen ka, bukak kedai kek la!)hahahhaha…
ok..ramai yang request nak resepi UNBAKED OREO CHEESECAKE..aku amek resepi dari SINI.. tapi dah di alter ikot kesukaan aku..hahhaa..aku malas nak type resepi balik lor..so kwn2 tgk sini yer..

apa yg aku ALTER yer..untuk BASED (bahagian itam kat bawah tue la)..aku amek biskut oreo je..inti aku tak amek pon..inti tue aku simpan, dan letakkan dalam FILLING..untuk BASED, DUA BUNGKUS BISKUT OREO yang panjang tue yer..aku ingatkan satu dah cukup..rupanya2 tak cukup..

kalau dalam resepi nie, untuk filling dia letakkan biskut oreo gak kan?aku TAK letak biskut oreo dah kat FILLING..sbb pada pendapat aku kan, nanti MANIS sangat..bwh dah biskut oreo..atas pon ada lg..so kat filling tue, aku campurkan dengan INTI OREO sahaja..1 more, guna LEMON taw..ianya buat cheesecake anda SEDAP!

selamat mencobaaaa!!!! =)

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!