My Spectra 3 dihantar ke service centre!

Minggu lepas hari rabu, aku telah menghantar my lovely S3 untuk diservice..banyak kejadian yang membuatkan aku g hantar service..antaranya air susu masuk ke pump..huhu..filter time tue tak beli lagi..so masuk dengan selamatlah..tapi naseb baik masih berfungsi dengan baik pump ku itu..hari rabu aku pos, aku call hari khamis, dah selamat sampai ke Histopoint..satu-satunya tempat service S3 kat Malaysia (aku rasalah)..
Kelmarin aku dapat call dari Histopoint menyatakan S3 aku dah selesai diservice..service charge sebab susu masuk pump RM50, pos charge RM14..so total RM64..dapat je call terus je aku transferkan duit guna maybank2u..dan emailkan slip bank kat email histopoint..pagi tadi dapat msg dr Histopoint..dia bg tracking no..tapi pakai TNTT Express..tak pernah aku dengar pulak kurrier nie..tapi Alhamdulillah ptg tadi jam 7 lebih S3 aku sampai..sampai time magrib beb!~huhu..nak tergelak sebab ada sticker tambahan yg diorg lekat..
antaranya..sticker nie..sebab aku mmg selalu biar je smpai max..smpai ketat la!hahaha..
LEPAS NIE SY TAK PUSING KETAT2 DAH OK!HEHE

ADAM DGN GUMBIRANYA NK BUKA KOTAK..HEHE

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 Comments
  1. August 19, 2015
    • August 26, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!