My Wish list!~

Ahaks! Salam. Org awal2 tahun baru best buat wish list kan…tapi tetiba aku rasa aku nak mengabdikan apa yang aku nak dalam blog nie supaya selalu dapat ingatkan aku apa yang aku nak..sebab banyak sangat sampai tak taw nak yang mana dulu sebenarnya.. (ini wish list yang melibatkan wang saja yer..yang lain2 tue banyak lagi..n wish list ini adalah utk short term..) (^_^)

OK!~yang pertamaaa..jeng jeng jengggg…
Medela FS
(picture taken from other blogger, tq in advce!)
Rasanya ramai yang tahu yang aku pakai Spectra 3..mmg tak dak masalah pon, tapi bulky la skit n tak boleh nak “berfreestyler” sgt..huhu~itu yang pasang niat nak beli Medela FS nie. Lgpun takkan ada istilah membazir ok, sebab aku InsyaAllah nak anak lagi, so sangat2 la berguna..
Second things….
Pergi Genting Highland with all my family!!
Rasanya semua orang tahu di manakah tempat ini..huhu~ini lah tempat menghabiskan duit!!bukan aku yang excited nak g sini..tapi adik2 aku..since my dad sakit, adik2 aku tue memang jarang lah nak bawa jalan jauh2..paling jauh pon KL kot..tue pon my MOM yg drive ok..love you mom!~tue pon pergi KL sebab nak buat treatment for my dad..sayunya hatiku mengingatkan saat ayahku sakit dahuluu..okehh cukup2 la ceritera sedih!~ahakss..hajat aku nak bawak adik2 aku kat sini lah..nak bg diaorg happy jalan2..enjoy..sebab tahu dah..my parents memang takkan boleh bawa..bukan tak nak..tp tak boleh ok..disebabkan aku dah ada pilot baru..hik3…my lovely hubbyyyyyy..yang bawak kereta dgn sangat berhemah, maka bolehlah kita pergi ke sini beramai2!!nak bawak mama n abah jugak ok! tungggguuuuuu…..
Third things…..
Waktu belajar kat UiTM dulu aku time ambil diploma, aku mana ada laptop, pinjam laptop kawan2 jer dulu,. Time degree je baru abah belikan laptop kat aku..then bila dah kahwin nie, laptop tue aku tinggalkan je la sebab adik2 nak guna pulak. Laptop yang aku guna sekarang laptop suami terchenta.hehe..(kenapa aku cerita tentang laptop yer?)..sebabnya..aku teringin gak nak beli laptop baru..tapi yang kecik..kecik jer..cute je aku tgk..hari tue tgk yang Acer RM1299..ringan jer.so senang la nak bawak ke sana n ke mari..al maklum lah, kerja cikgu nie, kerja perkeranian banyak gak..tapi mana ada setiap meja ada 1 PC macam orang gomen yang lain..itulah realiti seorang guru..huhu..
inilah pic laptop tue..tq pakcik google for the picture!
ada lagi nie wish list aku..nanti aku ingat aku update pulak.. (^_-)
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

3 Comments
  1. March 21, 2011
  2. March 27, 2011
  3. March 28, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!