Cucuk Adam bam bam 6 bln~

Adam dah genap 6 bulan time 7 March hari tue, tapi aku pon tak tahu sebab apa cucuknya di hujung bulan. tak pe la, asalkan anak mama kena cucuk. Aku pernah tanya kat klinik swasta tentang nak cucuk nie..mak aih..1 cucuk mencecah hampir 200! tak pe la cik..terima kasih..nasib baik tanya melalui telefon, tak der la malu sgt kan?huhu~daripada nk membazir duit, tak pe la, mama sanggup pegi gomen..bila pegi gomen, faham-faham je la che kiah sekelian..servicenya..aduhaiii..nak buat macamna..aku pon keja gomen gak..tak dapat la den nak buat pe, sabau je la..tapi geram sungguh la tadi..dah la time nk masuk klinik td hujan bukan main lebat td. nasib baik abah adam hantarkan td. kalau tak, memang tak pergi klinik dahla td. yang paling aku geram sebab lambatttttt…macam siput..dan yang menyakitkan hatiku, orang potong line aku!geram sungguh aku tadi..demi adam mama adam sabar je la.huhu~ 

Apa2 pun, anak mama nangis kejap je tadi..then main2, tidoooo…anak mama kuatkann sygg..hehe..disebabkan hujan lebat dan perut pulak berkeroncong menyanyi lagu etnik kreatif maka kami pun mencari tempat makan yang ada parking bumbung dan 100% takkan kena hujan..hehe..cuba teka kat mana? orang Sungai Petani tolong jawab..kat mana lagi..our peberet place la..pizza hut di village mall!purse dah kering hujung2 bulan nie.tapi tak pe..esok gaji kan..ngeh3..

Adam pandai duduk dah..hehe..padahal x lg pon..huhu
mama..adam nk makan jugak!
Jangan heran pulak aku pkai bju kurung..huhu..balik sek td terus g klinik..
adam yang pandai babaiii
mountain dew..sedap gak la..
abah adam yang kacak..ngeh3..love uu
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. March 23, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!