Finally!!blog updated!!

POST LAMA YANG TAK DIPOST~ =)
Sudah lama tidak mengupdate blogku yang tak seberapa nie. Tunggu mood datang baru bley nak update pon.
Puasa dah nak sampai ke penghujungnya, raya pon dah nak dekat. Aku makin sarat. Puasa pon separuh hari je macam kanak2 yang baru belajar puasa. Tiap2 pagi aku akan bgn sahur seperti biasa. Pada pagi 7 september 2010, aku bgn sahur mcm biasa. Lepas sahur, tido..sehari sebelum tue aku dah mula membuang tiga kali dalam sehari tue. Bangun sahur tue pon aku dh membuang lagi. Mama kata kat aku, dah nak bersalin ke fa?mama tgk dari semlm berulang alik ke toilet. Aku just ckp, sakit perut, membuang dengan jayanya.hehe..maksudnya ada hasil la..sebab org kata kalo nk bsalin, rsa nk mbuang tp xder hasil. Tp aku pnya ada hasil..huhu..selepas sahur aku bgn jam 8 pg sbb rsa mcm sakit perut waktu dtg period. Aku plak rsa semcm je, sbb rsa mcm priod. Bila check2 kat toilet, aku dah turun tanda. Tanda darah. Mula2 tue sakit mcm period je. So aku pon relax je la. Aku cepat2 bgtaw mama, mama dah kelam kabut, aku plak relax je. Maybe sbb xsakit sgt kot time tue..bley lg aku mandi manda, check dgn cool n tenangnya beg hospital aku..yer la sblm nie aku dah msuk hospital sebab cirit birit..takot ada bnda yang xdak plak nnt. Mama plak dh bising, aku plak dah start sakit semcm. Betul kata org, sakit mcm nak berak..huhu..
Sampai ke spital, trus masuk LB..doc check, dh bukak 4 cm..tp nurse kt situ ckp, ‘anak sulung kan, lambat lg nie, 1cm = 1 jam..aku dgr2, lama lg ke?aku sakit mcm apa lg nie..rasa mcm nk tkeluar dah nie..aku pnggil nurse..nurse, rsa nk tberak sgt2 dah nie..nurse trus dtg check, lor, dh nmpk kepala ..trus dia pnggil doc n team..hehe..stelah bbrapa kali mneran, alhamdulillah..KU ADAM DARWISY selamat dilahirkan d dunia ini..hilang kesakitan bila tgk muka baby..n plg rsa dlm kalbu nie saat nurse bg baby sruh aku peluk..xdpat nk gmbrkan dgn kata2..
 Muka Adam baru lahir lain betul dgn skrg
 time nie mata adam nampak sepet
 aku yang sedang btarung nyawa dlm LB
 Alhamdulillah selamat bersalin.. =)
 KU ADAM DARWISY
 nie pic time adam masuk wad sbb kuning..sedeynya..raya plak tue..
 syg anak mama..muahhh
11 Oktober 2010
Ari nie dah 34 hari aku berpantang..tak sabarnya aku nk tunggu lg 10 hari..mama sruh pantang 60 hari..uwaaa..xtahan beb..huhu..44 hari dh ckup..hehe..adam plak makin tembam..comel je..sejuk hati aku tgk adam..moga adam jd anak yg soleh yer..ikut ckp mama n abah tau…
Bercerita tentang adam, bln 11 aku dh start ngajar..masuk sek..pening pikir nak hantar adam kat siapa..itu yg cari rumah area umah sedara abah adam..nak cari umah pon satu pasal..nak cari yg murah n elok..huhu..sapa2 yang ada or  tahu rumah utk disewa d SUNGAI PETANI bgtaw la yer..cpt2 sebelum terlambat..ngeee~
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!