Welcome to my page!!~

Assalamualaikum. Macam dah tulis surat pulak..hehe…org nk wat blog, kita pon nk blog jugak..bezanya, eden nie x reti nk nulis2..nie baru nak belajar..memandangkan masa terlampau banyak sbb masih lagi tanam anggur yg x membuahkan hasil di belakang rumah nie, maka lahirlah princess diaries nie..prince aku yang dlm tummy nie je yg tak delivered lg..mummy dia dah tak sabar dah nie nak tgk muka baby..keluar la cpt sayang..abah suruh keluar bln 9 sbb nak sambung cuti raya terus..mama dia dah tak sabar dah..tambah pulak hujung2 nak dekat due nie, macam-macam sakit yang datang.kalau terus turun tanda tue tak pe la, ini tanda tak dak lg.malas la nak g check kat hosp.kalau cek silap2 kena tahan kat wad. kalau tahan kat wad n bersalin terus tue tak pe jugak.Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusan.. permudahkan urusan bersalinku.bagilah aku bersalin dengan selamat dan bayi aku dilahirkan dgn selamat dan sihat. Amin..
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!