Rawatan Alternative Ubat Ulcerative Colitis

Assalamualaikum.. Ulcerative Colitis? Pernah ke korang dengar pasal penyakit ini? Ini saya baru dengar je. Then terus cepat-cepat saya cari info pasal penyakit ni. Apakah Ulcerative Colitis? Ulcerative Colitis termasuk di dalam kelompok IBD (Inflammantory Bowel Diseases) atau penyakit radang usus yang boleh berada pada ...Read More

Sakit Lutut dan Sendi Semakin Pulih!

Assalamualaikum Sejak Advance Joint Health habis, di stop kan production seketika, sebab nak improved kan formula. Ramai yang tercari-cari alternative untuk ubat sakit lutut dan sendi yang berkesan. Kali ni saya nak berkongsi testimoni sakit sendi lutut hilang setelah sekian lama. Tak ambil Advance ...Read More